Haberler

Artvin Çoruh Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünden Koordinatörlüğümüze Ziyaret

19 Mart 2022, Cumartesi 7

Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Alanına Katkıda Bulunabilecek Akademik Personele Bilgilendirme Toplantısı

10 Mart 2022, Perşembe 68

“Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma” Projeleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

31 Ocak 2022, Pazartesi 17

Glohe Bitkisel Ürünler San. Tic. A.Ş. ziyareti

25 Ocak 2022, Salı 117
Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet ERSOY ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Kemal GÜMÜŞ ihtisaslaşma kapsamında Glohe A.Ş.'yi ziyaret etti.

Üsküdar Üniversitesi ziyareti

19 Ocak 2022, Çarşamba 66
Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersoy ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Kemal Gümüş Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti.

Zeytinburnu Tıbbi Bitkiler Bahçesi ziyareti

19 Ocak 2022, Çarşamba 54
Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet ERSOY ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Kemal GÜMÜŞ Zeytinburnu Tıbbi Bitkiler Bahçesini ziyaret etti.

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Ziyareti

19 Ocak 2022, Çarşamba 64
Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet ERSOY ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Kemal GÜMÜŞ Bezmialem Vakıf Üniversitesi Eczacılık Fakültesini ziyaret etti.