Artvin Çoruh Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünden Koordinatörlüğümüze Ziyaret

19 Mart 2022, Cumartesi 14

Artvin Çoruh Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Kerem Coşkun ve Müdürlük Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Davut BAKIR 18 Mart 2022 Cuma günü Tıbbi Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Koordinatörlüğüne ziyarete bulundular.
İhtisaslaşma Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Kemal Gümüş, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Onur Gökhan Yıldırım ve Koordinatörlük Raportörü Öğr. Gör. Mesut Namlı'nın hazır bulunduğu ziyarette,Tıbbi ve Aromatik bitkiler üzerine Sürekli Eğitim Merkezinde sertifikalı eğitimler yapılması amacıyla bilgi alışverişi gerçekleştirildi.