Artvin Çoruh Üniversitesi Tıbbi Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Çalışma Birimleri Toplantısı

25 Eylül 2020, Cuma 514

Üniversitemiz Tıbbi Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Çalışma Birimleri Toplantısı 23.09.2020 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin TİLKİ’nin, Koordinatörlük bünyesindeki Çalışma Birimleri hakkında kısaca bilgi vermesinin ardından, Tıbbi Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Özgür EMİNAĞAOĞLU, Çalışma Birim Başkanlarına; birim faaliyetleri, yürütülecek olan çalışmaların planlanması ve birimlerin görev alanları ile ilgili bilgiler aktardı.

Toplantıya, Prof. Dr. Hüseyin PEKER, Prof. Dr. Murat KİBAR, Prof. Dr. Zafer ÖLMEZ, Prof. Dr. Mehmet ERSOY, Doç. Dr. Mustafa CANSIZ, Doç. Dr. Emrah PEŞMAN, Doç. Dr. Ayşegül BAYRAMOĞLU, Doç. Dr. Melahat ÖZCAN, Doç. Dr. Şule CEYLAN, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet DEMİRALAY, Dr. Öğr. Üyesi Hayal AKYILDIRIM BEĞEN ve Dr. Öğr. Üyesi Emrah YÜKSEL katıldı.