2022 İhtisaslaşma Proje Çağrısı Ön Değerlendirme Süreci

19 Şubat 2022, Cumartesi 106

Artvin Çoruh Üniversitesi Tıbbi Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından koordine edilen ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile birlikte eşgüdüm halinde yürütülen "Üniversitelerimizin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması" temalı proje çalışması kapsamında, “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma” proje ön başvuruları süreci tamamlanmıştır.
Üniversitemiz akademik pesonelinin yoğun ilgi gösterdiği çağrıya toplam 26 proje ön başvuru yapılmış olup ön görülen bütçenin dört katına yakın bir bütçe talebinde bulunulmuştur. Bu durum üniversitemizin akademik personelinin Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma alanında proje yapma potansiyelin yüksek olduğunu ortaya koymaktadır.
Başvuru yapılan projelerin ön değerlendirilme süreçleri için  Üniversitemiz "Proje Değerlendirme ve Takip Kurulu" görevlendirilmiştir. Siz değerli akademisyenlerimize duyurulur.